Showbiz

Dakota Fanning mban në qafore qimet e qenit të saj

 

Dakota Fanning mban një qafore me qimet e qenit të saj brenda saj.

Ylli i filmave amerikanë ka thënë se qaforja me qimet e qenit brenda është “e shenjtë” për të dhe se e mban gjithnjë që ta ndjenjë qenin sa më afër, shkroi FemaleFirst.