Showbiz

Fondacioni i Travis Scottit financon bursa për studentët

Foto: AP/Associated Press
 

Fondacioni i Travis Scottit ka dhuruar bursa në vlerë prej 1 milion dollarësh për studentët e kolegjeve dhe universiteteve që u shërbejnë komuniteteve të afrikano-amerikanëve.

Fondacioni “Cactus Jack” ka dhuruar të holla për 100 anëtarë të klasës së diplomimit të vitit 2022, duke ua shpërndarë nga 10 mijë dollarë studentëve gati për të diplomuar të cilët kanë arritur përsosmëri akademike ndërsa përballen me vështirësi financiare, raportoi të mërkurën portali “Female”.