Showbiz

Majk dhe Gjiko publikojnë “Kce kce”

 

Bashkëpunimet mes artistëve shqiptarë kanë filluar për të sjellë hite edhe për këtë verë.

Majk dhe Gjiko janë të fundmit që kanë sjellë projekt të përbashkët muzikor, me këngën të cilën e kanë publikuar të mërkurën, me titullin “Kce kce”.