Showbiz

Rita Ora nuk pendohet që s'mori pjesë në “Eurovision”

Foto: AP
 

Rita ora ishte një këngëtare në ngritje dhe pa asnjë këngë të vetme kur iu dha shansi në vitin 2009 që ta përfaqësonte Britaninë në konkursin e përvitshëm “Eurovision”.

Ndonëse fillimisht ishte e entuziazmuar për ofertën, këngëtarja kosovare, tani 31-vjeçare, në fund mendoi se kjo nuk ishte rruga për të ngritur karrierën që synonte.