Showbiz

Grupi “BLACKPINK” e hijeshon ballinën e revistës “Rolling Stone”

 

Katër vajzat e grupit të njohur të muzikës K-Pop, “BLACKPINK”, e hijeshojnë ballinën e numrit të ardhshëm të revistës ikonike dedikuar muzikës dhe kulturës, “Rolling Stone”.

Të hënën (23 maj) u bë i ditur lajmi se, Rose, Lisa, Jennie dhe Jisoo, do të jenë pjesë e ballinës së kësaj revistë për muajin qershor, si dhe këngëtaret e kanë dhënë një intervistë ekskluzive ku flasin për shumë gjëra nga jeta e tyre profesionale dhe personale.