Showbiz

Alban Ukaj dhe ekipi i filmit “Tori and Lokita” e shënuan premierën në Cannes

Foto: AP/Associated Press
 

Ekipi i filmit “Tori and Lokita”, pjesë e së cilit është edhe aktori i mirënjohur kosovar Alban Ukaj, parakaloi mbi qilim të kuq të shtruar me rastin e premierës së këtij projekti në kuadër të Festivalit të filmit në Cannes.

Vëllezërit regjisorë belgë, Jean-Pierre dhe Luc Dardenne, me filmin e ri garojnë për “Palmën e Artë” për të nëntën herë në 23 vjetët e fundit, raportoi agjencia e lajmeve “AP”.