Showbiz

“Dior” po e shet çdo tre sekonda një shishe me aromën e Johnny Deppit

 

Aktori Jonny Depp ka rënë nga projektet e ardhshme filmike si “Fantastic Beasts” dhe “Pirates of the Caribbean”, por duket se marka Dior ka vendosur të qëndrojë pas parfumit të tyre Sauvage- parfumi me aromën e Deppit.

Së fundmi është zbuluar se Dior shiti një shishe “Sauvage” çdo tre sekonda vitin e kaluar, duke e bërë atë parfumin më të shitur në përgjithësi në të dy aromat, për meshkuj dhe për femra. Pretendimi u nda nga përdoruesi i Twitterit, John Pompliano, i cili citoi një artikull të janarit të vitit 2022 nga Marie Claire, ku ata raportuan statistikat e pabesueshme.