Showbiz

Austin Butler pushoi dy vjet për rolin e Elvis Presleyt

 

Austin Butler ka treguar se e vendosi “jetën e tij në pauzë për dy vjet” për t’u përgatitur në rolin e Elvis Presleyt.

Ylli i “Elvis” i vuri përparësi përfshirjes në rol dhe mori gjithçka që mundi për të sjellë aktrimin e tij më të mirë në biografinë e mbretit të Rock’n’Rollit, të drejtuar nga Baz Luhrmann.