Showbiz

A$AP Rocky dëshiron të rrisë fëmijë mendjehapur

 

Reperi i njohur amerikan, A$AP Rocky, po i ndanë mendimet si prind i ri.

Në një intervistë të fundit për revistën “Dazed & Confused”, ai tha se dëshiron të rrisë fëmijë mendjehapur dhe jo fëmijë të cilët i diskriminojnë të tjerët.