Showbiz

Brad Pitt ngre padi civile kundër ish-gruas së tij Angelina Jolie

Foto: AP/Associated Press
 

Aktori i njohur hollywoodian, Brad Pitt, thotë se ish-gruaja e tij, Angelina Jolie, qëllimisht e ka dëmtuar biznesin e tyre të verës, duke ia shitur hisen e saj një të panjohuri që gëzon reputacion të keq në shoqëri.

Sipas dokumenteve të dorëzuara në gjykatë nga aktori, çifti kishte rënë dakord në mënyrë eksplicite dhe reciproke që të mos e bënin kurrë një veprim të tillë, raportoi të martën portali “Yahoo Entertainment”.