Showbiz

Jason Momoa dhe Eiza González janë ndarë

 

Aktorët Jason Momoa dhe Eiza Gonzales nuk janë më çift, raporton revista “People”.

Ata kanë vendosur të ndahen pas pak muajsh lidhje, me ç’rast burime të afërta kanë deklaruar se ylli i filmave “Aquaman” dhe aktorja 32-vjeçare thjeshtë e kanë kuptuar se janë persona të ndryshëm nga njëri-tjetri.