Showbiz

Billie Joe Armstrong thotë se po heq dorë nga nënshtetësia amerikane

Foto: AP/Associated Press
 

Vokalitsti i grupit të njohur “Green Day”, Billie Joe Armstrong, ka deklaruar së do të heqë dorë nga nënshtetësia amerikane dhe do të zhvendoset në Britani të Madhe, për shkak se është shumë i mërzitur me vendimin e Gjykatës së Lartë për ta rrëzuar të drejtën kushtetuese gati 50-vjeçare që ua lejon grave që t’i japin fund shtatzënive të padëshiruara.

Këngëtari i shout “American Idiot” i bëri këto komente para turmës së mbledhur në koncertin e grupit në Londër, raporton CNN-i.