Showbiz

“Hocus Pocus 2” së shpejti në platformën Disney+

 

Studioja filmike “Disney” i ka publikuar pamjet e para të filmit të ardhshëm, “Hocus Pocus 2”, raporton portali “NME”.

Vazhdimi i filmit ikonik i cili pritet të publikohet në platformën Disney+, i kthen aktoret veterane, Bette Midler, Sarah Jessica Parker dhe Kathy Najimy, në rolet e tri motrave shtriga, 30 vjet pas lansimit të filmit të parë.