Showbiz

Filmi i ardhshëm për Marilyn Monroe pritet të shkaktojë polemika

Foto: AP News
 

Aktori i njohur amerikan, Adrien Brody, thotë se parashikon që filmi i ri biografik për ikonën Marilyn Monroe, i cili vjen i realizuar nga platforma digjitale Netflix, do të shkaktojë polemika në publik me t’u lansuar në fund të vitit.

Me regji të Andrew Dominikut dhe i bazuar në romanin e autores, Joyce Carol Oates, filmi i ardhshëm i titulluar “Blonde” përshkruhet si një tregim i cili e ri-imagjinon ikonën e Hollywoodit, dhe i përzien ngjarjet e bazuara mbi fakte me ato të trilluara.