Showbiz

R Kelly “i fejuar me një nga viktimat e tij”

 

R Kelly dyshohet se është fejuar me një nga viktimat e tij.

Joycelyn Savage zbuloi partneritetin e dukshëm në një letër drejtuar gjyqtares, Ann Donnelly, pak çaste përpara se Kelly, 55 vjeç, i lindur si, Robert Sylvester Kelly, të dënohej me 30 vjet burgim federal për orkestrimin e një skeme komplekse për të rekrutuar gra dhe fëmijë të mitur për seks.