Showbiz

Romeo Beckham dhe Mia Regan ndahen pas tre vjet lidhjeje

 

Romeo Beckham dhe Mia Regan, thuhet se i kanë dhënë fund lidhjes së tyre tre vjeçare.

Futbollisti Beckham, 19 vjeç, duket se ka fshirë të gjitha gjurmët e Reganit, gjithashtu 19 vjeç, nga llogaria e tij në Instagram, ndërsa postimi i fundit i modeles që e përfshinte atë erdhi më shumë se dy muaj më parë kur ata festuan tre vjetorin lidhjes në maj.