Showbiz

Adele me dokumentar për muzikën dhe jetën private

 

Thuhet se Adele po planifikon një dokumentar të qartë për albumin e saj të ri, dashurinë dhe rezidencën e saj të ngecur në Las Vegas.

Këngëtarja u raportua se do të kishte një film të ardhshëm në punë, pavarësisht se ajo ishte e njohur si një nga personalitetet më private të muzikës moderne.