Showbiz

Idris Elba “u kishte dhënë fund dashuriçkave” para se ta takonte gruan

 

Idris Elba “u kishte dhënë fund dashuriçkave” përpara se ta takonte tashmë gruan e tij, Sabrina, në një bar jazzi në vitin 2017.

Ylli 49-vjeçar, i cili më parë ishte i martuar me Kim Noorgard dhe Sonya Nicole Hamlin, po kalonte një “kohë vërtet të vështirë” personalisht dhe profesionalisht kur u takua për herë të parë me ish-Miss Vancouverin në vitin 2017, por ajo e bëri atë "të hapur ndaj idesë" për t'u lidhur sërish me dikë.