Showbiz

“Me Time” është komedia e re e Kevin Hartit

 

Netflixi i ka publikuar pamjet e para të filmit të tyre të ardhshëm, “Me Time”. Në këtë komedi luajnë aktorët veteranë të industrisë së filmit, Kevin Hart, Regina Hall dhe Mark Wahlberg.

Hart dhe Hall e luajnë rolin e një çifti të martuar derisa ylli i filmave aksion, Wahlberg e portretizon rolin e mikut të ngushtë dhe të çmendur të protagonistit.