Showbiz

Aktorja irakiane padit gazetën britanike që e vuri foton e saj në artikullin për gratë në peshë

 

Një aktore irakiane ka thënë se po e padit gazetën “Ecomonist” për përdorimin e një fotografie të saj që e ilustron një artikull që tregon se gratë arabe janë “më të trasha” se burrat.

Enas Taleb tha se imazhi u përdor jashtë kontekstit, pa lejen e saj, dhe se ka shkelur lirinë e privatësinë e saj. Ajo pretendon po ashtu se i është bërë photoshop.