Showbiz

Sabri Fejzullahu i këndon mërgatës në Lipjan

 

Bashkë me verën në vend vijnë edhe bashkatdhetarët nga mërgimi.

Komuna e Lipjanit i priti ata me festë e aktivitete të shumta, sportive dhe kulturore për 3 net radhazi.