Showbiz

Vdes autori i “Spook”, Joseph Delaney

 

Autori Josep Delaney i njohur për serinë e Spook, ka vdekur në moshën 77-vjeçare.

Ish-mësuesi i cili kishte lindur në Preston e kishte jetuar në Manchester, kishte publikuar punën e tij të parë “The Spook Apprentice” në vitin 2004 dhe kishte shkruar më shumë se 25 novela për fëmijë.