Showbiz

Jolie u ankua për FBI-në pasi byroja mbylli hetimin për dhunën e supozuar nga Pitti

 

Aktorja Angelina Jolie është paditësja në një ankesë anonime të paraqitur kundër Byrosë Federale të Hetimeve të SHBA-së në vitin 2016 pasi organizata mbylli një hetim për sulmin e dyshuar në familje nga Brad Pitti, thuhet në një raport të ri. Ekipi i Pittit ka mohuar të gjitha akuzat në lidhje me incidentin e supozuar.

Padia anonime kundër FBI-së erdhi pasi Jolie paraqiti një raport në vitin 2016 që pretendonte se ajo ishte "sulmuar fizikisht dhe verbalisht" nga bashkëshorti i saj i atëhershëm, Pitt, raportoi NME të enjten.