Showbiz

Britney Spears thotë se familja e kishte braktisur në kohën më të vështirë

 

Britney Spears ka thënë se është ndjerë sikur familja e saj “e hodhi tutje” derisa ishte nën kontrollin disa vjeçar të babait të saj.

Ylli i pop-it ka folur për marrëdhënien e saj me familjen duke thënë se ajo u urdhërua nga i ati, Jamie Spears, të punonte dhe të kalonte kohë në një objekt të shëndetit mendor, shkroi FemaleFirst të martën.