Showbiz

​Adele fiton Emmy Arts Creative për speciale One Night Only

 

Adele fitoi gongun e saj të parë Emmy për specialen e saj të CBS Adele One Night Only në hapje të Creative Arts Emmy Awards në Los Anxhelos.

Adele One Night Only fitoi gjithashtu në “Dizajni i jashtëzakonshëm i ndriçimit/drejtimi i ndriçimit për një shumëllojshmëri të veçantë", "Përzierja e jashtëzakonshme e tingullit për një seri të ndryshme" ose "Drejtim teknik i veçantë dhe i jashtëzakonshëm", "Kamera, "Kontroll video për një kategori të veçantë".