Showbiz

Princi Harry mësoi për vdekjen e mbretëreshës nga raportet në internet

Foto: AP
 

Princi Harry në mënyrë të dëshpëruar u përpoq të shkonte afër gjyshes së tij për t'i dhënë lamtumirën por kuptoi se ajo kishte vdekur vetëm duke lexuar raportet në internet, thanë burime të shumta të pallatit për Page Six.

Tendosja dhe agonia u skalitën në fytyrën e Harryt ndërsa ai u dërgua në Balmoral, rezidenca skoceze e Mbretëreshës, disa orë pasi ajo kishte vdekur tashmë, më 8 shtator.