Showbiz

Katy Perry beson se bota është video-lojë

 

Katy Perry beson se bota është një video-lojë e madhe dhe dikush po luan me njerëzit.

Superylli i popit ka studiuar Teorinë e Simulimit, e cila sugjeron që e gjithë ekzistenca është një realitet i simuluar si një simulim kompjuterik, një ide që eksplorohet në serinë e filmave fantastiko-shkencorë "Matrix".