Showbiz

Paltrow lëndoi njerëzit dhe tradhtoi veten

 

Gwyneth Paltrow ka folur për ditëlindjen e saj të ardhshme të 50 të në një ese të sinqertë në të cilën pranon se 'lëndoi njerëzit' dhe 'tradhtoi' veten ndërsa shikon nga e ardhmja dhe mëson nga gabimet e së shkuarës.

Ylli i "Sliding Doors" do të shënojë momentin historik më 27 shtator dhe ajo ka vendosur të shikojë mbrapa jetën e saj në një letër të shkruar për markën e saj të jetesës, Goop, në të cilën ajo shikoi prapa për gabimet e saj të së kaluarës dhe u zotua të mësojë prej tyre dhe të vazhdojë përpara, ndërsa ajo shikon nga e ardhmja.