Showbiz

Aktores Heard nuk i intereson se me kë është në lidhje Deppi

 

Amber Heardit "nuk i intereson" se me kë del Johnny Depp dhe nuk ka asnjë interes për jetën e tij personale.

Aktorja 36-vjeçare ishte e martuar me yllin e "Pirates of the Caribbean", Johnny, 59 vjeç, nga viti 2015 deri në vitin 2016 përpara se çifti të përfshihej në një padi prej 100 milionë dollarësh për shpifje - të cilën Johnny e fitoi - dhe thuhet se është indiferente ndaj kujt zgjedh të takojë tani, mes raporteve se ai tani po takohet me një avokate të quajtur Joelle Rich.