Showbiz

“The Crown” kthehet për sezonin e pestë me mbretëreshën e re

 Në sezonin e ardhshëm, Imelda Staunton bëhet e fundit në një varg aktorësh që kanë luajtur Elizabeth gjatë dekadave të jetës dhe mbretërimit të saj
 

Seriali dramatik për Mbretëreshën Elizabeth e Dytë dhe familjen e saj të gjerë do të fillojë sezonin e tij të pestë më 9 nëntor, tha shërbimi i transmetimit të shtunën. Debutimi do të vijë dy javë pas vdekjes së mbretëreshës më 8 shtator në moshën 96-vjeçare

“The Crown” do të kthehet në fronin e tij të Netflixit në fillim të nëntorit.

Seriali dramatik për Mbretëreshën Elizabeth e Dytë dhe familjen e saj të gjerë do të fillojë sezonin e tij të pestë më 9 nëntor, tha shërbimi i transmetimit të shtunën. Debutimi do të vijë dy javë pas vdekjes së mbretëreshës më 8 shtator në moshën 96-vjeçare.