Showbiz

Megan Thee Stallion brengoset për shëndetin mendor të fansave

Foto: AP/Associated Press
 

Reperes amerikane, Megan Thee Stallion, i intereson shëndeti mendor i fansave të saj, shkruan CNN-i.

Ylli i muzikës e ka krijuar një ueb faqe të titulluar, “Bad Bitches Have Bad Days Too”, e cila u ofron vizitorëve një listë të gjerë dhe të larmishme të organizatave që ofrojnë terapi falas, shërbime të ndryshme ndihmëse për të gjithë personat që përjetojnë kriza mendore, dhe lokacione ku mund të gjejnë ndihmë për abuzimin e substancave.