Showbiz

Phil Collins dhe Genesis e shesin muzikën e tyre për 300 milionë dollarë

 

Phil Collins dhe shokët e tij të grupit Genesis kanë shitur të drejtat e muzikës së tyre, në një marrëveshje që thuhet se vlen 300 milionë dollarë.

Concord Music, e cila ka blerë të drejtat, tha se shitja përfshinte albumet solo të Collins-it “No Jacket Required” dhe “But Seriously!”, raportoi BBC-ja të shtunën.