Showbiz

Harry e Meghan planifikojnë të shpërngulen për shkak të rritjes së krimeve në lagjen e tyre

 

Princi Harry dhe gruaja e tij Meghan aktualisht jetojnë në një pronë prej 14 milionë dollarësh në Montecito, Kaliforni me fëmijët e tyre, Archie 3 dhe Lili 16- muajsh.

Ata thuhet se tani po kërkojnë një shtëpi në pronën ekskluzive Hope Ranch rreth 17 kilometra larg pasi shtëpia e tyre aktuale "nuk i strehon siç duhet".