Showbiz

Snoop Dogg dhe Dr. Dre po punojnë rreth albumit të ri “Missionary”

 

Dyshja e njohur e muzikës rep dhe hip-hop, Snoop Dogg dhe Dr. Dre, po bashkëpunojnë në realizimin e albumit të ri, “Missionary”, i cili vjen 30 vjet pas incizimit “Doggystyle”.

Pasi ikonat e hip-hopit i ngacmuan fansat duke e paralajmëruar bashkëpunimin e parë muzikor në 3 dekadat e fundit, reperi i hitit “Drop It Like It’s Hot”, Snoop Dogg, e konfirmoi titullin e projektit të tyre të ardhshëm që është ende në fazat e para të realizimit.