Showbiz

Kim Kardashian do të paguajë gjobë milionëshe pasi mbështeti kriptovalutat

Foto: AP
 

Ylli Kim Kardashian duhet të paguajë 1.26 milionë dollarë gjobë që ka mbështetur kriptovalutat, në një rast që zyrtarët thonë se është pjesë e një problemi të gjerë në mesin e personave të famshëm, raporton “The Independent”.

Ylli i realiti shoë, nuk ka deklaruar rreth 260 mijë dollarë që i ka marrë nga firma e kriptovalutave EtherumMax, për të promovuar tokenin EMAX, ka thënë Komisioni Amerikan i Sigurimeve dhe Këmbimeve.