Showbiz

Pushon padia ndaj aktorit Alec Baldwin, vitin e ardhshëm rinisin xhirimet për filmin “Rust”

Foto: AP
 

Familja e Halyna Hutchins, kinematografes e cila u vra gjatë xhirimeve të filmit “Rust” në vitin 2021, dhe producenti i filmit, Alec Baldwin, kanë arritur marrëveshje lidhur me padinë për vrasje, e ngritur kundër aktorit dhe të tjerëve, sipas një deklarate të lëshuar nga avokati i aktorit.

Padia, e ngritur në shkurt në Santa Fe, kundër Baldwinit, kompanive të prodhimit të filmit, prodhuesve të tij dhe anëtarëve të tjerë kryesorë të ekuipazhit, pretendonte shkelje të shumta të standardeve të industrisë, raportoi CNN-i të mërkurën.