Showbiz

Kidman do të pranojë çmim për arritje jetësore nga Instituti Amerikan i Filmit

Foto: AP/Associated Press
 

Ylli australian i kinematografisë, Nicole Kidman, do të nderohet me çmim për arritje jetësore, të cilin ia ndanë Instituti Amerikan i Filmit. 

Aktorja 55-vjeçare do ta pranojë shpërblimin e 49-të me radhë, “AFI Life Achievement Award”, nderimi më i madh për një karrierë në kinematograf, dhe i cili ka për qëllim t’i festojë arritjet e saj deri më tani.