Showbiz

Këngët patriotike me më së shumti shikime në “Youtube”

 

Festat nuk kalohen pa muzikë. Për festat kombëtare zakonisht dëgjohen këngët patriotike. Kur mendojmë për këto këngë, zakonisht mendojmë për Ilir Shaqirin dhe Shkurte Fejzën.

Në bazë të matjeve përmes “Youtube-t” kjo është renditja e këngëve më të dëgjuara patriotike.