Showbiz

Xhaka lanson një markë të modës

 

Mesfushori kosovar Granit Xhaka është i regjistruar në regjistrin tregtar të Kantonit të Luzernit, siç raporton “Handelzeitung”. Kompania “Jucan x Xhaka” është themeluar në Horwe.

Kapiteni i Përfaqësueses së Zvicrës dhe ylli i Arsenalit është i regjistruar në këtë firmë si drejtues i Bordit.