Showbiz

Anëtari i “Backstreet Boys” paditet për përdhunim të një fanseje

Foto: AP
 

Anëtari i Backstreet Boys, Nick Carter, është paditur të enjten me pretendimin se ai përdhunoi një fanse 17-vjeçare në autobusin e turneut, pas një koncerti të vitit 2001 të grupit në Washington.

Në një padi civile të paraqitur në gjykatën e Nevadës, paditësja Shannon "Shay" Ruth thotë se Carter e zgjodhi atë nga një grup grash që kërkonin autografe pas një koncerti në Tacoma. Ajo thotë se ai më pas e futi në autobus, i dha një pije alkoolike të quajtur “Lëng VIP” dhe e sulmoi në mënyrë të përsëritur, raportoi Billboard.