Showbiz

Publikohet e plotë kënga që “pushtoi” TikTokun

 

Kënga e cila kohëve të fundit ka “pushtuar” rrjetin social TikTok, “Anash i lija”, është publikuar e plotë të premten.

Klodian Kodra dhe “Hazy”, artistë nga Shqipëria, kanë sjellë versionin e plotë të këngës “Anash i lija” që është pak më shumë se tre minuta.