Showbiz

Grupi “Jonas Brothers” bëhet me yll në Hollywood

Foto: AP/Associated Press
 

Grupi “Jonas Brothers” u nderua me yll në shtegun e të famshmëve në Hollywood.

Tre vëllezërit që e përbëjnë grupin, Kevin, Nick, dhe Joe, ishin të pranishëm në ceremoninë e zbulimit të yllit.