Showbiz

Marilyn Manson paditet për sulm seksual ndaj një të miture

 

Marilyn Manson po paditet për sulm seksual të një të miture lidhur me një seri incidentesh në vitet 1990.

Këngëtari i “Rock is Dead” - emri i vërtetë i të cilit është Brian Warner - është akuzuar për sulm seksual dhe shkaktim të qëllimshëm të shqetësimit emocional ndaj një vajze të mitur disa herë në vitet 1990, shkroi FemaleFirst.