Showbiz

Pamela Anderson e ndoqi premierën e dokumentarit të saj

Foto: AP/Associated Press
 

Ylli televiziv, Pamela Anderson, parakaloi mbi qilimin e kuq të shtruar në Los Angeles, me rastin e premierës së dokumentarit të saj të ri, “Pamela, A Love Story”. Ajo shkëlqente e veshur me një fustan të kuq të ngushtë, që ia theksonte format e trupit.

Pasi shumë njerëz janë përpjekur ta tregojnë historinë e saj – duke përfshirë serialin e fundit të platformës Hulu, “Pam and Tommy”, në të cilin Anderson zgjodhi të mos kontribuonte, ajo vendosi që të vërtetat mbi jetën dhe karrierën e saj t’i rrëfejë vetë përmes pamjeve arkivore dhe ditarëve personalë.