Showbiz

Aniston dhe Sandler sërish bashkë për filmin “Murder Mistery 2”

 

Adam Sandler dhe Jennifer Aniston janë ribashkuar edhe një herë për filmin e ri, “Murder Mystery 2”. Në filmin e parë, Sandler dhe Aniston luajnë një çift të martuar që punojnë si polic dhe floktar. Në filmin e dytë, ata kanë arritur të bëhen detektivë privatë që drejtojnë agjencinë e tyre.

Dyshja, të cilët edhe më parë kanë punuar së bashku në shumë filma, janë rikthyer për komedinë e re romantike të Netflixit, e cila ndjek aventurat e Nick dhe Audrey Spitz në një turne evropian, për ta shpëtuar martesën e tyre. Nuk kaloi shumë kohë para se të dy të përfshihen në një mister vrasjeje, pasi ata akuzohen për vrasjen e një miliarderi.