Showbiz

Figura e re prej dylli e reperit Drake ekspozohet në Londër

Foto: AP/Associated Press
 

Drake është bërë me figurë të re prej dylli në muzeun “Madame Tussauds” në Londër.

Realizimi i kësaj figure është inspiruar nga paraqitja befasuese e reperit në festivalin “Wireless” në vitin 2021, ndërsa do të ekspozohet në një zonë të muzeut e njohur me emrin, “Impossible Festival Music”, ku gjenden edhe figurat prej dylli të artistëve të tillë si, Stormzy, Freddie Mercury dhe Amy Ëinehouse.