Showbiz

Shpallen fajtorë tre persona për vrasjen e reperit XXXTentacion

 

Tre persona janë shpallur fajtorë për vrasjen e reperit XXXTentacion në vitin 2018.

Gjykata në Florida dënoi Michael Boatwright 27-vjeçar, Dedrick Williams 26-vjeçar dhe Trayvon Newsome 24-vjeçar.