Showbiz

Publiku në pritje të filmit “Dungeons and Dragons”

 

Fansat e lojës së njohur “Dungeons and Dragons” janë të emocionuar dhe presin me padurim filmimin e ri “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves”, i cili pritet të jetë një aventurë fantazi. Ky film pritet të sjellë në ekran një histori intriguese dhe plot aksion.

“Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves” do të udhëtojë në një botë të magjisë, ku kufiri midis së mirës dhe së keqes është i ndërlikuar. Ndërkohë që protagonistët do të hasin sfida të reja dhe do të luftojnë për të mbijetuar në një botë të paparashikueshme.