Showbiz

“Aventura” bashkon 2Tonin dhe Majkun

 

Dy këngëtarët e njohur kosovarë, 2Ton dhe Majk, kanë bashkuar forcat për këngën “Aventura”.

Për tekstin dhe melodinë e “Aventurës” janë kujdesur vetë reperët.