Showbiz

“BTS” paralajmëron festimin e 10-vjetorit në Seul

 

Kanë kaluar dhjetë vjet të mrekullueshme prej se grupi i muzikës K-Pop, “BTS”, debutoi në skenë dhe tani, 7 anëtarët e grupit po planifikojnë ta festojnë këtë përvjetor jubilar në kuadër të festivalit “FESTA”.

Festivali i përvitshëm mbahet më 17 qershor në Seul të Koresë Jugore. Paralajmërimi u bë përmes një videoje disa sekondëshe të shoqëruar me sloganin, “BTS Presents Everyëhere”.